Natečaji projekta LIFE Naturaviva

V sklopu projekta LIFE Naturaviva organiziramo štiri natečaje, za katere so prijave še vedno odprte. Vabimo vas, da se udeležite katerega od sledečih natečajev:

Iščemo biodiverziteti najbolj prijazne vrtove v štirih kategorijah: hišni vrt oz. zasebni vrt ob hiši, terasa ali balkon, šolski vrt in društveni vrt. Svoje prijave lahko oddate do 20.12.2020, ocenjevanje pa bo potekalo v naslednjem letu.

Natečaj razpisuje JZ Kozjanski park, s katerim želijo razkriti izjemne naravne dragocenosti Kozjanskega parka in njegovo biodiverziteto. Fotografije, ki morajo biti posnete v letu 2020 znotraj meja Kozjanskega parka ali biosfernega območja Kozjansko in Obsotelje, lahko oddate do 31.1.2021.

Fotografski in video natečaj o biodiverziteti je razpisan za učence zadnje triade osnovne šole, in sicer v naslednjih kategorijah: travnik, gozd, vode in mesto. Prijave bodo odprte celotno šolsko leto 2020/2021.

Natečaj za najboljše raziskovalne naloge o biodiverziteti je razpisan za učence zadnje triade osnovne šole, in sicer v naslednjih kategorijah: travnik, gozd, vode in mesto. Prijave bodo odprte celotno šolsko leto 2020/2021.