Fotografski natečaj odprt le še do konca januarja

*Prijave smo podaljšali do 4. februarja 2022*

Prijave na fotografski natečaj “Biodiverziteta – umetnost življenja 2021” so odprte le še do konca meseca januarja 2022.

Skriva vaš lanski fotografski arhiv kakšno zanimivo fotografijo, posneto na območju Kozjanskega parka ali biosfernega območja Kozjansko in Obsotelje? Če je odgovor pritrdilen, vas prijazno vabimo, da se prijavite na fotografski natečaj “Biodiverziteta – umetnost življenja 2021”.

Natečaja se lahko udeležite vsi, ki boste do 31. 1. 2022 poslali izpolnjeno prijavnico in največ 10 avtorskih fotografij, ki so nastale v letu 2021 znotraj meja Kozjanskega parka ali biosfernega območja Kozjansko in Obsotelje. Natečaj ima 2 starostni kategoriji: avtorji do 15 let in odrasli avtorji; ter 5 različnih tematskih sklopov: A – krajina, B – živalski svet, C – rastlinski svet, D – neživi svet in E – ljudje in kultura.

Prijava je brezplačna.

Vse sodelujoče avtorje tradicionalno ob svetovnem dnevu Zemlje predstavimo na fotografski razstavi na gradu Podsreda, ko najboljšim fotografom podelimo tudi priznanja in nagrade.

P.S.: Lanski zmagovalec je za nagrado prejel grajsko nočitev v Sobah in apartmajih na gradu Podsreda.

Informacije in prijave: JZ Kozjanski park, Podsreda 45, 3257 Podsreda, 03 800 71 00, kozjanskipark@kp.gov.si ali nina.gabron@kp.gov.si.

Razpisni pogoji fotografskega natečaja “Biodiverziteta – umetnost življenja 2021”

Prijavnica za fotografski natečaj “Biodiverziteta – umetnost življenja 2021”

Avtor zgornje fotografije čebelarja je Vlado Sofronievski z naslovom Nadzor, ki je dobil priznanje v sklopu “narava”, v foto natečaju 2020 med odraslimi avtorji.

Besedilo je pripravila Nina-Klavdija Gabron.