4. SESTANEK PROJEKTNEGA USMERJEVALNEGA ODBORA

Tokrat so naš sestanek projektne skupine na Vrhniki prijazno gostili sodelavci iz JZ Krajinski park Ljubljansko Barje. Celodnevno delo se je obrestovalo, saj smo se še bolj povezali in sklenili skupne plane za aktivnosti v letu 2019, ki bo ponovno polno zanimivih dogodkov in aktivnosti o biodiverziteti.

1. PODELITEV NAGRAD MEDNARODNEGA FOTOGRAFSKEGA NATEČAJA MAGIČNA NARAVA

1. NOVINARSKA KONFERENCA

Za nami je uspešna prva novinarska konferenca projekta Life Naturaviva. Predstavili smo naš namen, zakaj potrebujemo nenehno komunicirati o biodiverziteti in kako nam bodo pri tem pomagale sporočilne vrste. Veseli smo udeležbe medijev iz RTV Slovenija in časopisne hiše Delo ter zanimanja iz novinarskih vrst Planet TV-ja.

2. DELAVNICA ZA UČINKOVITO KOMUNICIRANJE (A.1)

V začetku marca smo se v številčni zasedbi zbrali v centru TNP-ja Bohinj v Stari Fužini na drugi delavnici za pripravo komunikacijske strategije (akcija A.1).

LIFE NATURAVIVA NA SEJMU NARAVA-ZDRAVJE 2017

Na sejmu Narava-Zdravje so se predstavili parki Slovenije, med njimi tudi pet projektnih partnerjev našega projekta Life Naturaviva.

UTRINKI IZ PREDAVANJA ZA DRUŠTVO KMEČKIH ŽENA V ORMOŽU

Številčno občinstvo članic Društva kmečkih žena Ormož je prisluhnilo predavanju o divjih opraševalcih, dr. Danila Bevka.