3 Prihajajoči dogodki

Razvrsti po

V Kozjanskem parku bomo v okviru projekta Life Naturaviva imeli zaključek fotografskega natečaja Kozjansko 2019 in likovnega natečaja za knjižico Okoljske zgodbe, ki jo bomo ob tej priložnosti izdali in predstavili. Hkrati bomo tudi odprli tri razstave: Okoljske zgodbe, Ekosistemi Slovenije in Kozjansko 2019. »DATUM DOGODKA ŠE NI ZNAN«. Vabljeni!  

Razstava Ekosistemi Slovenije in biodiverziteta bo na ogled v Europarku v Mariboru od 25. maja do 2020 7. junija 2020 v času obratovalnih ur. Razstava predstavlja osem osnovnih ekosistemov, ki jih najdemo v Sloveniji: gozd, kulturno krajino, visokogorje, naselja, celinske vode, mokrišča, morje in podzemlje. Vabljeni k ogledu!

Vabljeni na ogled fotografske razstave Mednarodnega natečaja naravoslovne fotografije – Magična Narava 2019, ki ga v okviru projekta LIFE Naturaviva (Biodiverziteta – umetnost življenja) organizirata Nacionalni inštitut za biologijo in Združenje naravoslovnih fotografov Slovenije. Razstava bo v avli Biološkega središča na Večni poti 111 v Ljubljani na ogled do 22. junija.